Welkom op de site van Cattery Fra Jegere Drøm!

 

 

...Onze voorliefde voor katten gaat ver terug, ondanks dat wij beiden nog jong zijn....

 

Daniel is opgegroeid in een huishouden waar altijd meerdere katten in huis geweest zijn, en weet dus ook niet beter als een huis vol dieren!
Laura, is altijd vol fascinatie geweest voor katten, en het was voor haar dan ook logisch, dat zodra er samengewoond zou worden, er katten zouden komen!

Onze katten zijn onderdeel van ons gezin en hebben dan ook ons gehele huis alsook een ruime buitenren van 7.5 vierkante meter tot hun beschikking! verder zijn twee kamers in huis volledig ingericht voor de katten om te vertoeven.

Wij hechten heel veel waarde aan gezonde voeding voor onze katten, en dus krijgen ze bij ons alleen KVV/Barf en prooidieren als voedsel. Meer info hierover vind u onder het kopje "waarom vers vlees".

Wij proberen eens in de zoveel tijd te showen met onze Noren, welke op shows intens genieten van alle aandacht die ze krijgen.

 

"Fra Jegere Drøm"

Onze catterynaam is uiteraard Noors, zoals het een norencattery betaamd! Het staat voor "uit de droom van de jager", refererend naar mijn grote norenliefde, onze eigen Hunter. Ons nageslacht word dan ook liefkozend een dromenkind genoemd.


Verder zijn wij als cattery aangesloten bij Limbracat.